Ne demek?

Wiki Article



Ya, makalede eksiklikler olabilir. Bunu eleştiri olarak kabul ediyorum. Fonksiyonel programlamada struct kullanılmasının nedenini bile bilmiyor, başarım ve öteki mevzular karşı da rastgele bir fikir barındırmıyorum. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

HotkeyField=Bir birleşimi yahut dizi hızlı bir şekilde bir aksiyon gerçekleştirmek üzere kullanıcıların sağlayıcı bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar düz.

Bileğçalışmakenlerin sınıftaki görevleri tekrar aynı şekildedir: Bedel işgal etmek… Bileğdavranışkenlerin eder tutması haricinde bu kıymeti arama edebilme veya mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi bedel aralığı ortamında olan her veriyi saf olarak kabul paha ve taşıyabilir.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape derslikında nokta vadi ve override edilen Draw metodundan geliyor. öteki üç satır ise MyShape klasına uygulanan arayüzden gelen metotlardan geliyor.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini işlemek karınin çeşitli olaylar sağlar. Kullanıcı metanetli girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

C# dilinde Object dershaneını kullanmanın sebepleri ve elbette kullanılması gerektiği kötüda açıklanmıştır:

C# programlama dilinde, Object derslikı, ana nesne türlerinin atasıdır. Object klası, C# dilinde kullanılan bütün özge sınıfların ast klasıdır ve bu nedenle dilin en bel kemiği yapı taşlarından birini oluşturur.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört bel kemiği ilkesi şunlardır:

C# List Kesinlikle Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi sağlar. Elden hemen herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Bir nesneye servurmak muhtevain, yeni bir nesne oluşturularak yahut var olan bir nesne atanarak bir müracaat bünyelabilir, örneğin:

Tanılamam 1: Temel dershaneının, belirli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda bambaşka bir halde çkırmızııştırılmasıdır.

C# Object Kullanımı Interface içine metot tanılamamlaması yaparız amma hizmetlemleri yazmayız. Yapılmasını istediğimiz anlayışlemleri, Interface ‘i uyguladığımız sınıf içerisine yazarız.

İsteğe bentlı minimumBalance bir parametre dâhilermiş ikinci bir oluşturucu ekleyerek esaslayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla yapılan bütün eylemleri gerçekleştirir.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve gayrı sınıflara tereke olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı sorunlemler bağırsakin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page