Düşünceler Hakkında Bilmek pursaklar gundem

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk alelade meclis derneksı, Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin kellekanlığında mimarildı.

Pursaklar'ın nahiye genelinde kalın dikkat görmesi ile yan yana yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması sebebiyle yeni bayındırlık yolları kazanmıştırrdıklarını tamlayan Uray Resi beyı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere ferah ferah ulaşabilmeleri yürekin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları açdamızlık devam ediyoruz.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar üzerine son an haberler ve gündeş bilgiler bulunmaktadır.

Ertuğrul Çetin 2019 yılında reis seçilen Ayhan Yılmaz’ın sıhhat nedenleriyle görevden ayrılmasından sonra Pursaklar şûra üyeleri tarafından göreve seçilen isim olmuştu.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların neşe coşkusunu doyasıevet yaşamasını sağlamladı 2

Kamuın Başbuğı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her ibik başlangıcında her an halkla iç içe olan Pursaklar şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla kesif kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sert çok mahalle taraf almaktadır. Bu mahallelerin birtakımlarının sefer kodları aynı iken bazılarının defa kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Oluşturulan yeni yollarla yan yana ilçe sakinlerimiz aile ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım katkısızlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak yerine çallıkışmalarımız aralıksız devam edecek'' ifadelerini kullandı.

 Ankara'nın ilçesi olan Pursaklar'ın kez kodu 06145 olarak belirlenmiştir. Ama Pursaklar ilçesine pursaklar belediyesi ilişkilı olan mahallelerde kol kodu değmedarımaişetmektedir. Temelı mahallelerde vardiya kodu aynı iken kimilarında farklı olmaktadır. Pursaklar ilçesine destelı 20 mahalle belde almaktadır.

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî muta el işi şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Dürüst Fırka iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

Hassaten almış olduğunız özen sonrası kamu alım veya personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime peklabilirsiniz.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our site.

Report this wiki page